Nieuws op Aruba

Tijdelijk gratis E-books voor bibliotheekleden op Aruba

ORANJESTAD – De Online Bibliotheek biedt tijdelijk E-books en luisterboeken gratis aan de leden van de bibliotheek op Aruba.

Er is een grote collectie Nederlandstalige boeken en een kleine collectie Engelstalige boeken. Deze service is gratis voor bibliotheekleden van alle leeftijden. Voordat je gebruik kan maken van deze service meld je je aan bij de bibliotheek.

Dit doe je door te e-mailen naar de bibliotheek via info@bibliotecanacional.aw (tel. # 528 1528). Dit zijn de gegevens die we nodig hebben: Naam en achternaam, nummer mobiel, barcodenummer bibliotheekpas. Je krijgt dan instructies hoe te registreren met een password+code.

Lezers die zich aanmelden downloaden de app via de Google playstore. E-books lezen kan op de smartphone, tablet, laptop en enkele e-readers.

Deel dit artikel