Nieuws op Aruba

Aruba Doet gaat door

ORANJESTAD – Aruba Doet zoekt nog vrijwilligers voor de vele projecten die op 28 en 29 mei worden uitgevoerd. Vorig jaar kon het grootste vrijwilligersevenement van het jaar niet doorgaan vanwege het uitbreken van corona op Aruba.

Cede Aruba heeft de coordinatie in handen en zoekt nog vrijwilligers. Directeur Daniel Tecklenborg laat weten dat zich al zo’n 1700 mensen hebben ingeschreven om te helpen bij de diverse projecten, maar dat er nog 1100 nodig zijn. Bij alle projecten worden de coronaprotocollen in acht genomen.

Vrijdag is een evenement in Linear Park om aandacht te vragen voor Aruba Doet. Belangstellenden kunnen daar met mascotte Doeti op de foto. Wie een foto met Doeti op Facebook zet kan daarmee prijzen winnen van SuperFood, Riu Hotel en Aruba Aloe. 

Deel dit artikel