Nieuws op Aruba

Aruba organiseert investeringstop

ORANJESTAD – Als onderdeel van de initiatieven ter bevordering van het investeren in Aruba, organiseert Directie Economische Zaken en Industrie (DEACI) de eerste jaarlijkse Aruba Investment Summit (Aruba Investeringstop).

Dit driedaagse evenement, virtueel voorgezeten door demissionair minister van Financiën, Economische Zaken en Cultuur, Xiomara Maduro (MEP), vindt plaats op 31 mei, 1 en 2 juni. Het deelnemersveld bestaat uit internationale sprekers evenals lokale leiders, executives en ondernemers. 

De deelnemers maken kennis met Aruba’s Veelbelovende Sectoren, het ‘One Happy Investment Island’, en het Aruba Investment Agency (Arina). Ook zijn er discussies met lokale deskundigen over Aruba’s ondernemingsklimaat vanuit het perspectief van de private sector. Speciale aandacht is er voor de sectoren logistiek, kenniseconomie en landbouw.

Deel dit artikel