Nieuws op Aruba

Health & Happiness Code voor een veilige vakantie op Aruba

Health & Happiness Code voor een veilige vakantie op Aruba

ORANJESTAD – Voor een veilige vakantie op One happy Island Aruba is belangrijk dat niet alleen de toeristen en de lokale bevolking zich aan de coronaregels houden. Ook voor bedrijven gelden regels, zeker voor bedrijven in de toerismesector.

Het Ministerie van Toerisme, Volksgezondheid en Sport heeft samen met Directie Volksgezondheid en Aruba Tourism Authority, begin 2020 een nieuw veiligheids- en hygiëneprogramma geïntroduceerd.

Onder deze ‘Aruba Health & Happiness Code’ moeten bedrijven uit de toerismesector voldoen aan strikte normen op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Het protocol en de controles daarop waarborgen dat al deze bedrijven zich aan de richtlijnen en protocollen op het gebied van gezondheid, sanitaire voorzieningen en social distancing houden.

 

Deel dit artikel