Nieuws op Aruba

Malmok Boardwalk-project afgerond

ORANJESTAD – De Malmok Boardwalk is klaar. Het is nu mogelijk om op een veilige manier een mooie wandeling te maken langs de zee tussen Hotel Ritz Carlton en Arashi.

Het project is gestart in februari 2019 en is in twee fasen uitgevoerd. Dit project werd gefinancierd door de Tourism Product Enhancement Fund (TPEF). Dit was in de ogen van de toeristische sector een noodzakelijk project om de omgeving van de high rise hotels te verbeteren. De Malmok Boardwalk is ook voor de lokale bevolking een ideale mogelijkheid om te sporten en te wandelen.

De Malmok Boardwalk strekt zich uit van het Arashi-kruispunt tot aan het Fishermen Huts-gebied. Fase 1 van het project bestond uit de aanleg van een voetpad van 240 meter, opgebouwd uit hardhout en klinkers. Fase 1 omvatte ook reflecterende verkeerspalen om voetgangers te beschermen tegen het verkeer in de buurt en om de parkeerterreinen af ​​te bakenen.

De tweede en laatste fase was de aanleg van het tweede deel van het voetpad, bestaande uit een betonnen looppad, bestrating met straatklinkers, palen, meer verlichting en een promenade bij windsurflokatie Fishermen’s Huts. De tweede fase omvat ook de aanleg van een middenberm bij de kruising die leidt naar de parkeerplaats van Fishermen’s Huts.

Deel dit artikel