Nieuws op Aruba

Politieauto beschoten

ORANJESTAD – Een patrouillewagen van de politie heeft zondagavond schade opgelopen door een kogel. Over het hoe en waarom van de schietpartij is nog niets bekend.

Rond 22.20 uur waren agenten bezig bij de Umbrella Lounge Bar. Daar waren teveel mensen aanwezig die zich niet aan de coronaregels hielden. Een van de politiemensen liep naar de patrouillewagen en zag de schade aan het linker voorportier. Hij dacht dat het wellicht door een opspringend steentje was gebeurd, maar een meerdere herkende de sporen van een kogel. Er werd een vuurwapendeskundige opgeroepen die bevestigde dat het om een schampschot uit een vuurwapen ging. 

De recherche onderzocht de wagen en de omgeving, maar er werd geen kogel gevonden. Het onderzoek wordt vandaag voortgezet, onder andere door het bekijken van de beelden van beveiligingscamera’s van bedrijven uit de omgeving.

Deel dit artikel