Nieuws op Aruba

Premier doet aangifte tegen Sevinger

ORANJESTAD – Demissionair minister-president Evelyn Wever-Croes heeft haar advocaten opdracht gegeven aangifte te doen tegen oud-minister Benny Sevinger. Ze vindt dat hij zich schuldig maakt aan “smaad en laster” jegens haar.

Sevinger vertelde in een videoboodschap, opgenomen in de aanloop naar zijn arrestatie, gisteren, dat hij een dossier heeft samengesteld over het handelen van premier Evelyn Wever-Croes. Volgens Sevinger bevat het dossier bewijzen dat de premier een terrein voor 17 miljoen dollar heeft verkocht. 

Voor de premier is hiermee de maat vol. ,,Ik betreur dat deze man in zijn wanhoop mij hiervan beschuldigt. Het is absoluut onwaar. Ik heb nooit een ander terrein bezeten dan het stuk grond waar ik op woon. Sevinger wordt aangehouden op verdenking van corruptie en het enige dat hij ter verdediging weet aan te voeren is het beschuldigen van anderen. Ik vind het triest.” 

Deel dit artikel