Nieuws op Aruba

Toeriste verdronken op Aruba

ORANJESTAD – In de zee bij Shark Bay is gistermiddag een toeriste om het leven gekomen. De 29-jarige  Melissa Carrasco verdronk nadat ze in problemen was gekomen in de ruwe zee. Haar metgezel raakte gewond.

Het Amerikaanse stel maakte deel uit van een tour langs de woeste noordkust van Aruba. Bij een tussenstop op een strandje ging de vrouw zwemmen. Ze raakte in de problemen door de hoge golven en de sterke stroming. De tourgids ging samen met haar metgezel het water in om de vrouw te redden, maar daar slaagden ze niet in. Uiteindelijk werd het slachtoffer door twee andere mensen uit het water gehaald en op de rotsen getrokken. Ze vertoonde geen teken van leven en pogingen tot reanimatie haalden niets uit. Ze bleek te zijn overleden. 

Deel dit artikel