Nieuws op Aruba

Exportweek – Conquering New Horizons

ORANJESTAD – Directie Economische Zaken, Handel en Industrie DEACI-unit organiseert vanaf morgen een virtuele conferentie voor bedrijven. Deze Exportweek 2021 draagt als titel ‘Conquering New Horizons’ en vindt virtueel plaats van 7 juni t/m 11 juni, vanaf 9.00 uur Arubaanse tijd. Het evenement is gratis en wordt in het Engels gegeven.

Exportweek 2021 wordt georganiseerd met lokale ondernemers als doelgroep. Tijdens de Exportweek-top krijgen de deelnemers informatie over E-commerce, digitaal betalen, logistiek,‘blockchain’ en ‘cryptocurrencies’. Sprekers gaan ook in op onderwerpen als het online verkopen van producten of diensten, het creëren van verkeer en conversie op websites, het ontvangen van betalingen via websites, Facebook, Instagram of WhatsApp en digitale markt.

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn ‘Agriledger’ en wat boeren kunnen doen met ‘blockchain’. De deelnemers krijgen ook informatie over logistieke mogelijkheden tussen Aruba en de Verenigde Staten, China en de Dominicaanse Republiek. 

Deel dit artikel