Nieuws op Aruba

Gouverneur wordt bloeddonor

ORANJESTAD – Aruba heeft er een bloeddonor bij. Op de Internationale Dag van de Bloeddonor, begin deze week, heeft Gouverneur Alfonso Boekhoudt een bezoek gebracht aan de Bloedbank.

Het doel van het werkbezoek was de opening van de nieuwe website, https://www.bloedbankaruba.aw/ . De gouverneur maakte van de gelegenheid gebruik om zich te registreren als bloeddonor. Daardoor maakt hij nu ook deel uit van het team helden dat levens redt.

Boekhoudt werd rondgeleid door de directeur van het ziekenhuis, Jacco Vroegop, financieel directeur Gregory Croeze en Fabian Werleman van de Bloedbank. De gouverneur kreeg uitleg over de procedure die wordt gevolgd voordat iemand donor kan worden. Die heeft tot doel te zorgen dat het bloed dat patienten krijgen te allen tijde veilig is.

Deel dit artikel