Nieuws op Aruba

Illegaal feest loopt uit de hand

ORANJESTAD – De politie heeft vrijdagavond een illegaal feest opgerold in Salina Cerca. De situatie daar liep uit de hand toen de toegezegde artiesten niet bleken op te treden.

Het feest werd georganiseerd in een groot huis in Salina Cerca. De organisator van het feest had de betalende bezoekers beloofd dat er een open bar zou zijn en dat verschillende artiesten zouden optreden. Toen één van de artiesten zich bij de organisator meldde, kreeg hij te horen dat zijn aanwezigheid niet meer nodig was en dat hij niet zou worden betaald.

Niet alleen de betreffende artiest, ook het publiek was daar verontwaardigd over. De sfeer veranderde en de aanwezigen gooiden met stenen. Ze dreigden het huis in brand te steken. De politie maakte een einde aan de bijeenkomst. Twee mensen werden aangehouden.

Deel dit artikel