Nieuws op Aruba

Daphne Lejuez verlaat Accion21

Foto facebook – Daphne Lejuez,

ORANJESTAD – Tien dagen na het teleurstellende resultaat van de verkiezingen, hebben twee kandidaten hun partij Accion21 verlaten. De nummer twee op de lijst, Daphne Lejuez, houdt ermee op, evenals de nummer veertien, Leonardo Figaroa.

Beiden zegden maandag via e-mail hun lidmaatschap op. Ze betichten partijleider Miguel Mansur ervan, dat die hen kwijt wilde. ,,Gezien het gebrek aan professionaliteit binnen de organisatie, die opereert zonder dat het bestuur zich aan de statuten van de partij houdt, heb ik het vertrouwen in de heer Mansur verloren. Vanwege deze onwerkbare situatie stap ik uit de partij”, aldus Lejuez.

In een eerste reactie toonde Mansur zich niet verrast en naar eigen zeggen ‘opgelucht’. 

Deel dit artikel