Nieuws op Aruba

Directie Volksgezondheid gaat door met vaccineren in haar hoofdgebouw

ORANJESTAD – Na de succesvolle vaccinatiemarathon van 22 augustus, waarbij 2119 mensen hun eerste prik hebben gekregen, laat de Directie Volksgezondheid (DVG) weten dat het vaccineren wordt voortgezet in het hoofdgebouw van DVG. De speciale vaccinatiecentra zijn inmiddels gesloten.

,,Aruba is nog steeds niet uit de huidige COVID-19 golf. Hoewel het aantal gevallen langzaam afneemt, is het nog steeds noodzakelijk dat onze gemeenschap doorgaat met vaccineren om een nieuwe uitbraak te voorkomen. We zijn met een vaccinatiegraad van boven de zeventig procent onder de personen van twaalf jaar en ouder, goed op weg om collectieve immuniteit te bereiken en het virus onder controle te krijgen.

We moeten niet alleen onze voorzorgsmaatregelen nemen, maar ook alle veiligheids- en hygiënemaatregelen in acht nemen om voor onszelf en anderen te zorgen.

Walk-ins zijn niet mogelijk om uw eerste vaccinatie te ontvangen. U moet een afspraak maken via de Aruba Health App, www.dvg.aw, of door te bellen naar 2800101- 5224200- 5224210-5224211-5224214”, aldus het bericht van DVG.

Deel dit artikel