Nieuws op Aruba

Luchthaven Aruba doneert schoolspullen

ORANJESTAD – Aruba Airport Authority’s (AAA) “Wings of Hope” ( WoH ) heeft onlangs 175 schoolbenodigdheden en uniformvouchers gedoneerd aan Directie Sociale Zaken (DSZ). De sociale organisatie van AAA wil zo kinderen uit bijstandsgezinnen helpen om met nieuwe spullen het komende schooljaar te beginnen. 

De doelen van WoH zijn gebaseerd op vijf Sustainable Development Goals (SGD’s): honger, onderwijs, betaalbare en schone energie, milieu/duurzame luchthavengemeenschap en partnerschap. Als onderdeel van het onderwijsdoel van WoH , dat uit twee delen bestaat, kregen in totaal 175 leerlingen onderesetuning in de vorm van schoolmaterialen en uniformen, en in totaal krijgen 77 leerlingen hulp bij het betalen van hun schoolgeld.

Tijdens de overhandiging van de schoolbenodigdheden en uniformbonnen aan DSZ door de WoH- werkgroep en AAA-collega’s, spraken AAA’s directeur Gezondheid, Veiligheid en Duurzaamheid, en tevens WoH- leider Angeline Flemming haar uiterste dankbaarheid jegens DSZ uit voor hun voortdurende inspanningen en toewijding aan de gemeenschap van Aruba. “Voor AAA is het een eer om met name de kinderen te kunnen helpen, om hen te helpen slagen in hun studie, ondanks hun uitdagende omstandigheden. We hopen dat we ook enkele van deze jonge geesten kunnen inspireren om na te denken over een toekomstige carrière in de luchtvaart, zei Flemming .

Deel dit artikel