Nieuws op Aruba

Aruba onder beste eilanden van de wereld

Foto – Toeristenbureau Aruba

ORANJESTAD – De lezers van het gerenommeerde tijdschrift Travel + Leisure hebben Aruba op de achttiende plaats gezet op de lijst van beste eilanden van de wereld. Het eiland werd genomineerd in drie categorieën

De 4,8 miljoen lezers van Travel + Leisure konden begin dit jaar hun stem weer uitbrengen op hun favoriete vakantiebestemming. Aruba scoorde hoog vanwege het ‘instagram-perfect’-imago en het simpele feit dat bezoekers aan de winterse omstandigheden thuis konden ontsnappen naar een tropisch paradijs, omringd door witte stranden en de blauwe zee.

De lezers waardeerden het eiland vooral ook vanwege de vriendelijke bevolking en de vele activiteiten die het kleine eiland te bieden heeft.

Op de lijst van beste Caribische resorts, veroverde Bucuti & Tara Beach Resort de twaalfde plaats.

Deel dit artikel