Nieuws op Aruba

Minister Maduro en premier Wever-Croes ontmoetten het team van CFATF

ORANJESTAD – Eerder deze week hebben demissionair minister van Financiën, Economische Zaken en Cultuur Xiomara Maduro en demissionair premier Evelyn Wever-Croes een ontmoeting gehad met het team van CFATF (Caribbean Financial Action Task Force) dat de integriteit van het financiële systeem van Aruba evalueert.

De komende dagen zal het CFATF-team verschillende belanghebbenden in de publieke sector ontmoeten om de gedane inspanningen van ons land te evalueren om misbruik van onze financiële systemen voor het witwassen van geld en de financiering van terrorisme te voorkomen.

De regering van Aruba wenst het Aruba-team en het CFATF-team veel succes en hoopt dat Aruba kan rekenen op een goede evaluatie.

Deel dit artikel