Nieuws op Aruba

Minister valt in slaap bij opening parlementaire jaar

ORANJESTAD – ,,Ik heb alleen maar mijn ogen even dichtgedaan.” Dat was de reactie van demissionair minister van Economische Zaken, Financiën en Cultuur, Xiomara Maduro, op beelden waarop te zien is dat de bewindsvrouw een dutje doet tijdens de toespraak van de Gouverneur ter gelegenheid van de opening van het nieuwe parlementaire jaar.

Het beeld van de slapende minister ging al snel het hele eiland rond via sociale media. Iemand die de rechtstreekse televisie-uitzending van het gebeuren volgde had een screenshot gemaakt en gedeeld. De bewindsvrouw verklaarde dat ze vroeg was opgestaan na een korte nacht en erg moe was geweest. Volgens haar sliep ze niet, maar had ze alleen heel even haar ogen gesloten. ,,Dat is menselijk.”

Deel dit artikel