Nieuws op Aruba

Officiële inhuldiging van het huis van OPPA

ORANJESTAD – Op 26 augustus 2021 vierde de organisatie die gepensioneerde ambtenaren vertegenwoordigt, OPPA, haar 33-jarig bestaan. Het was een speciale dag voor het bestuur en de leden, met de officiële opening van hun nieuwe gebouw, “Huis van OPPA”.

Demissionair minister-president Evelyn Wever-Croes woonde de opening bij en zei dat het een eer voor haar is om OPPA te feliciteren met dit prachtige project en bedankte alle gepensioneerden voor de opbouw van Aruba.

In juli hebben vertegenwoordigers van OPPA een ontmoeting gehad met formateur Evelyn Wever-Croes. Tijdens deze bijeenkomst hebben zij een uitgebreid document ingediend waarin de uitdagingen worden geschetst waar ouderen voor staan.

Een uitgelicht onderwerp in dit document is meer ouderenvertegenwoordiging. Een ander punt is dat de regering rekening moet houden met hun zorgen. Senioren vormen een belangrijk en dierbaar deel van onze gemeenschap en zijn degenen die onze economie opbouwden. 

Deel dit artikel