Nieuws op Aruba

Gouverneur Boekhoudt bezoekt Imeldahof

Foto’s – © Kabinet Gouverneur Aruba

ORANJESTAD – Stichting Kinderhuis Imeldahof heeft op woensdag 20 oktober 2021 bezoek ontvangen van de Gouverneur van Aruba, Alfonso Boekhoudt.

Bij aankomst werd Gouverneur Boekhoudt ontvangen door Natalia Hernandez (directeur) en Denise Campbell (Pedagosich Coordinator).

Stichting Kinderhuis Imeldahof heeft tot doel een tijdelijk onderkomen en begeleiding te bieden aan kinderen die om uiteenlopende redenen niet in hun eigen huis kunnen blijven wonen. In de meeste gevallen verblijven zij er totdat er een plaatsing bij het eigen gezin, bij familie of in een pleeggezin kan worden gerealiseerd. De Gouverneur heeft alle vier de huizen van Stichting Kinderhuis Imeldahof bezocht. Bij Cas Marijke werd Gouverneur Boekhoudt rondgeleid door Liliana Kwidama (hoofdleidster). Dit huis is een 24-uurs verblijf. Vervolgens werd bij Cas Margriet, de dagverblijflocatie, een presentatie getoond over hoe een dag in het leven van een pupil er uit ziet.

Hierna voerde de Gouverneur bij Cas Irene een gesprek met twee pupillen. Tot slot heeft Wendy Croes (hoofdleidster), die reeds 41 jaar in dienst is bij de Stichting, verteld over Imeldahof van toen en nu. Dit gesprek vond plaats in Cas Beatrix, de crisis 24-uurs opvang van de Stichting.

Deel dit artikel