Aruba

Honkballers Red Sox met Bogaerts komen op 1-1 tegen Tampa Bay

Honkballers Red Sox met Bogaerts komen op 1-1 tegen Tampa Bay

SAINT PETERSBURG – De honkballers van Boston Red Sox hebben hun de tweede wedstrijd in de eerste ronde van de play-offs gewonnen van Tampa Bay Rays: 14-6. De ploeg met Xander Bogaerts trok daarmee de stand gelijk naar 1-1. Het eerste duel was in een 5-0-zege voor de Rays geëindigd.

Bogaerts had met honkslagen en een homerun een flink aandeel in de zege van de Red Sox dat maar liefst 20 honkslagen produceerde. De 29-jarige Arubaan liep in de vijfde inning nog een punt binnen.

Atlanta Braves verloor met Ozzie Albies met 2-1 bij Milwaukee Brewers. Los Angeles Dodgers van Kenley Jansen startte de play-offs eveneens met een nederlaag. San Francisco Giants was met 4-0 te sterk. Houston Astros won het tweede duel van de Chicago White Sox met 9-4.

Deel dit artikel