Nieuws op Aruba

Meer digitale lessen mogelijk

ORANJESTAD – In het kader van Futura’s E-learning project heeft het Sint Franciscus College een digitaal ‘CTouch’ bord inclusief Chromebooks ontvangen om innovatieve en aantrekkelijke digitale lessen te kunnen verzorgen. Dit is de vierde school die deelneemt aan FUTURA’s E-Learning-project en de hoop is om alle scholen op Aruba te bereiken.

“Ik wil het Sint Franciscus College feliciteren en bedanken voor hun steun aan het project in samenwerking met schoolbestuur SKOA dat een belangrijke rol heeft gespeeld en ook FUTURA om dit mogelijk te maken”, zei de minister van Onderwijs en Sport, Endy Croes, bij deze speciale gelegenheid. Hij bedankte ook FUTURA voor het project en sprak de wens uit dat binnenkort elk kind op een innovatieve manier van het onderwijs kan genieten.

“De ervaring is enorm voor de leraren die nu op een innovatieve en intrigerende manier les kunnen geven die de aandacht van de leerlingen trekt. Dit is ook terug te zien in hun cijfers, gedrag, deelname en motivatie”, aldus schoolhoofd van Sint Franciscus College, Nadine Kirindongo.

Deel dit artikel