Nieuws op Aruba

Ontwerpen nieuwe postzegels bekend

ORANJESTAD – De winnaars van de tekenwedstrijd voor basisschoolleerlingen over de Hondenwet zijn bekend. De werkstukken van Nathan Kelly, Angel Shurumay, Marianne Casafus en Evoleth Urdaneta Contreras worden afgebeeld op een nieuwe serie postzegels.

In 2019 werd de eerste tekenwedstrijd voor basisschoolleerlingen over de Hondenwet georganiseerd. Deze wedstrijd vond plaats weken nadat het Nationaal Plan, waarin het zwerfhondenprobleem wordt aangepakt, bekend werd gemaakt.

Dit is het derde jaar dat er een tekenwedstrijd wordt georganiseerd voor kinderen die door middel van hun tekeningen uiting geven aan aspecten van de Hondenwet. Het actiecomité ontving meer dan duizend deelnameformulieren. Uiteindelijk werden dertig tekeningen geselecteerd en daaruit de vier winnaars.

De dertig geselecteerde kinderen kregen een cadeau van de regering en mochten in het bestuurskantoor op de foto met Minister-president Evelyn Wever-Croes en de ministers Ursell Arends en Endy Croes.  

De minister-president van Aruba is blij met het werk van de commissie om de kinderen respect bij te brengen voor de Hondenwet en liefde voor huisdieren.

Deel dit artikel