Nieuws op Aruba

Ex-politicus Aruba, Andy Howell aangehouden

Ex-politicus Aruba, Andy Howel aangehouden
Foto’s: NoticiaCla

De landsrecherche op Aruba heeft ex-parlementarier en leider van de politieke partij POR, Andy Howell aangehouden. Hij wordt verdacht van verduistering en valsheid en geschrifte en zit voorlopig vast voor verhoor.

Eerder, op 9 oktober, viel de Landsrecherche samen met het Recherche Samenwerkings Team, RST het huis van Howell aan de Papayastraat binnen in verband met de zaak Diamante.

In april werd Howell al eens officieel gehoord in deze zaak die gaat over misbruik van fondsen. In april Werd Howell als gehoord als verdachte door het OM. Er werd ook beslag gelegd op zijn bankrekening, die van het betreffende fonds en de frekening van de partij POR. Maar een arrestatie bleef uit. Tot aan vandaag.


Deel dit artikel