Nieuws op Aruba

Politie stopt opnames videoclip zanger Jeon

Politie stopt opnames videoclip zanger Jeon
Opnames op straat in Savaneta | Foto Facebook Jeon

ORANJESTAD – De politie heeft gisteravond een einde gemaakt aan de opnames van een videoclip van de bekende Arubaanse zanger Jeon. Die vonden plaats in de open lucht en trokken een te grote menigte belangstellenden aan.

Rond 21.30 uur werd de politie gewaarschuwd dat er iets aan de hand was in Savaneta, ter hoogte van supermarkt Wintergarden. De parkeerplaats en de omgeving daarvan stond volgepakt met auto’s. Het verkeer was volledig vastgelopen. Honderden mensen waren komen kijken naar de opnames van hun idool. De organisatie had de reactie van het publiek niet verwacht en had geen vergunning aangevraagd voor een activiteit in het openbaar.

De agenten besloten in het belang van de openbare orde en de verkeersveiligheid om de opnames te stoppen en alle aanwezigen naar huis te sturen.

Deel dit artikel