Nieuws op Aruba

Verdachte van schietpartij geeft zichzelf aan

Screenshot video 24ora

ORANJESTAD – Shakheem “Coco” S. heeft zich gisteravond gemeld bij de politie. Hij werd gezocht in verband met een schietpartij eerder op de dag. 

In de Ranchostraat troffen S. en de twintigjarige S.J.K., alias “Peluca” elkaar, halverwege de middag. De twee kregen het met elkaar aan de stok over een kwestie rond drugs. De discussie liep al snel uit de hand, toen K. een mes trok en S. een vuurwapen. Er viel een schot en S. ging er vandoor. K. bleef gewond aan zijn hand achter.

De politie startte een onderzoek en wist al snel de identiteit van de verdachte te achterhalen. Zowel S. als K. zijn bekenden van de politie. De schutter was net terug op Aruba na een poging om van de drugs af te komen.

Deel dit artikel