Nieuws op Aruba

Mogelijk geen grote feesten toegestaan rond de feestdagen

ORANJESTAD – Het Crisis Team van de regering overweegt om rond de feestdagen geen grote bijeenkomsten met veel mensen toe te staan. De traditionele bedrijfsfeestjes in de aanloop naar kerstmis en de commerciële nieuwjaarsfeesten komen daarmee op lossen schroeven te staan.

Nog maar een paar weken geleden werden de maatregelen verzacht. Na ruim anderhalf jaar mogen muziekgroepen weer in de volledige bezetting optreden. Omdat het aantal nieuwe besmettingen al enige tijd laag is, verwachten veel mensen dat de feestdagen weer als vanouds gevierd kunnen worden. Zo worden alweer dure tickets verkocht voor feesten in de nieuwjaarsnacht, met livemuziek en een open bar. De regering waarschuwt dat er nog geen vergunningen zijn afgegeven en dat nog niet besloten is of die er wel komen.

Deel dit artikel