Nieuws op Aruba

Toeristenbureau zoekt quarantaineverblijven

ORANJESTAD – Aruba Tourism Authority (ATA) is naarstig op zoek naar appartementen om toeristen onder te brengen die besmet blijken te zijn met corona. Vanwege het hoogseizoen in combinatie met de enorme toename van het aantal besmette reizigers, beschikt de overheid niet over voldoende quarantaineruimte.

Ondernemers en individuele verhuurders die nog een of meerdere appartementen beschikbaar hebben worden verzocht die aan ATA te verhuren voor quarantainedoeleinden. Alleen appartementen met een eigen ingang, minimaal een eenvoudige keuken, goede ventilatie en Wifi, kunnen in aanmerking komen als quarantaineverblijf. De kosten worden vergoed uit de verplichte coronaverzekering die iedere toerist die naar Aruba komt, moet afsluiten.

Deel dit artikel