Aruba

Zoon schiet vader dood

Foto – Korps Politie Aruba

ORANJESTAD – Jason M. heeft maandag zijn 54-jarige vader Eugenio om het leven gebracht. Het zou gaan om een uit de hand gelopen ruzie.

Het personeel van het ziekenhuis vertelde de politie dat de zoon rond 02.00 uur zijn bloedende vader binnenbracht. De man had een kogelwond en steekwonden. Een half uur later overleed het slachtoffer. 

De politie hoorde van omwonenden van het woonhuis van de mannen, dat de twee ruzie hadden gekregen. Daarbij viel een schot. De vader werd getroffen en Jason greep vervolgens een mes en stak op zijn vader in. Blijkbaar kwam hij toen weer tot zichzelf en bracht hij zijn vader naar de Spoedeisende Hulp. 

Jason is een bekende van de politie. Hij kwam begin dit jaar vrij na het uitzitten van een deel van een celstraf wegens betrokkenheid bij een gewapende overval. De rechters in hoger beroep oordeelden dat daarvoor onvoldoende bewijs was.

De overval vond plaats kort nadat M. vrijkwam na het uitzitten van een gevangenisstraf van acht jaar wegens doodslag. 

Deel dit artikel