Aruba

Actieve besmettingen weer onder de duizend op Aruba

Actieve besmettingen weer onder de duizend op Aruba

Het actieve aantal besmettingen op Aruba daalde vandaag naar 896. De laatste keer dat het aantal besmettingen onder de duizend stond, was op tweede kerstdag.

Er kwamen vandaag 148 nieuwe patiënten bij, maar 362 mensen mochten hun isolatie beëindigen. Het aantal patiënten in het ziekenhuis daalde van 34 naar 27. Er kwam wel één patiënt bij op de intensive care. Daar liggen nu drie coronapatiënten.

Curaçao

Vandaag overleden vier mensen aan de gevolgen van hun covid-19-besmetting, drie in het CMC en één patiënt thuis. Daarmee komt het aantal mensen dat is overleden als gevolg van een infectie met corona op 215. 33 mensen zijn bezweken aan de omikron-variant die zijn intrede deed op 15 december.

Vandaag testten 262 positief. Ruim 1.500 patiënten mochten hun isolatie beëindigen omdat ze niet meer besmettelijk zijn. Daarmee komt het totaal aantal actieve cases op ruim 8.500.

Bonaire

Op Bonaire kwamen er 99 nieuwe besmettingen bij. 104 mensen mochten hun isolatie beëindigen. Het totaal aantal actieve cases daalde daardoor met vijf naar 677. Er werd één patiënt opgenomen, zodat daar nu acht mensen met covid-19 liggen.


Deel dit artikel