Aruba

Detentie zoon premier Aruba verlengd

foto: NoticiaCla

De voorlopige hechtenis van Kevin Wever, zoon van premier Evelyn Wever-Croes en Chris Williams zoon van politicus Micheal Williams is verlengd met nog eens twee dagen.

hij zou vorig jaar in november betrokken zijn geweest bij een vechtpartij in nachtclub Gusto en Azia Restaurant. Kevin zou aangevallen zijn door twee kinderen van politicus Michael Williams. Een deel van de inboedel zou daarbij beschadigd zijn geraakt.

Daarbij zou Kevin ook met glazen flessen teruggegooid hebben. De chef van het restaurant raakte daarbij gewond.

Bij aankomst van de politie werden in totaal vier jongeren aangehouden, en snel weer vrijgelaten. Kevin deed later aangifte en nu blijkt er voldoende reden te zijn voor het OM om zowel Chris als Kevin in voorlopige hechtenis te houden.


Deel dit artikel