Aruba

Horeca mag weer langer openblijven op Aruba

Horeca mag weer langer openblijven op Aruba

Aruba versoepelt vannacht op cruciale punten de bestaande coronabeperkingen. Horeca en andere uitgaangelegenheden mogen door de week tot 01.00 uur open blijven en in het weekend tot 02.00 uur.

Volgens premier Evelyn Wever-Croes is het met de huidige aantallen besmettingen niet meer gerechtvaardigd om strenge maatregelen te handhaven.

Het bestaande gebiedsverbod en samenscholingsverbod worden daarom opgeheven. Dansen is weer toegestaan. In restaurants mogen maximaal tien mensen aan één tafel, zowel binnen als buiten. Voor Rumshops gelden maximaal vier mensen aan een tafel.

Horeca met nachtvergunning mogen maximaal driehonderd bezoekers ontvangen. Publiek bij sport is toegestaan tot een maximum aantal van driehonderd bezoekers binnen en vijfhonderd buiten. Datzelfde geldt voor muziek- en/of sociale evenementen.


Deel dit artikel