Nieuws op Aruba

Permanente vertegenwoordiger Koninkrijk in de VN is op Aruba

Foto’s: © Kabinet Gouverneur Aruba
Foto’s: © Kabinet Gouverneur Aruba

ORANJESTAD – De Vertegenwoordiger van het Koninkrijk der Nederlanden bij de Verenigde Naties in New York is op werkbezoek in Aruba. Vanochtend bezocht zij de Gouverneur van Aruba.

In de delegatie van Joke Brandt zit ook de eerste secretaris Klimaat & Milieu, en de Speciaal Vertegenwoordiger van Buitenlandse Zaken voor Aruba, Bonaire en Curaçao. De audiëntie vond plaats op Cas Ceremonial di Gobernador.

Het werkbezoek staat in het teken van kennisneming van de Arubaanse prioriteiten rondom het thema klimaat. Tijdens de audiëntie bij de Gouverneur is ook gesproken over de obstakels voor kleine eilandstaten, zogenaamde Small Island Developing States of SIDS. Een van die obstakels het krijgen van geld uit fondsen van internationale organisaties.


Deel dit artikel