Aruba

Politie Aruba vindt containers met gestolen spullen

politie Aruba vindt containers met gestolen spullen

Het DAR3-team en het team Woninginbraken van de Arubaanse politie heeft twee containers gevonden die volgestouwd waren met spullen afkomstig van inbraken.

De containers stonden op een terrein bij Seroe Lopez.

Op[ basis van onderzoek door het Team Woninginbraken vond vanochtend een justitiële inval plaats op het terrein. Bij de containers met gestolen spullen waren ook twee mannen, die aangehouden zijn. Het gaat om twee Arubaanse mannen van 29 en 32 jaar oud.

Naast de containers werden ook twee pickups aangetroffen. De politie vermoedt dat die ook gestolen zijn.

De politie benadrukt dat he oplossen van dit soort zaken alleen maar kan met de hulp en informatie van het Arubaanse publiek. Om die reden roept de polotoe het publiek op om informatie over criminaliteit te delen via de speciale en anonieme tiplijn 11141.


Deel dit artikel