Nieuws op Aruba

Soroptimistclub Aruba zoekt leden om de eerste club op het eiland op te kunnen richten

ORANJESTAD – De Soroptimistclub Aruba zoekt nog leden om de eerste club op het eiland op te kunnen richten. Initiatiefneemster is Nora Eleonora, die lid is in Spanje, maar inmiddels op Aruba woont.

Soroptimisten zetten zich in om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren. De op te richten Arubaclub heeft al bestuursleden, maar de Unie van Soroptimisten vereist minimaal twintig leden om een club te starten.

Het streven is om in maart de club te kunnen oprichten. Soroptimist International heeft 72.000 leden in 120 landen. Van de eerste ontvangen donaties heeft Nora mondkapjes laten maken met de opdruk Stop Violencia, Stop geweld.


Deel dit artikel