Nieuws op Aruba

Staatssecretaris van Huffelen op Aruba

Foto: © Kabinet Gouverneur Aruba
Foto: © Kabinet Gouverneur Aruba

ORANJESTAD – Op dinsdag 15 februari 2022 was de Staatssecretaris Koninkrijksrelaties, mevrouw Alexandra van Huffelen, op audiëntie bij de Gouverneur van Aruba, Zijne Excellentie Alfonso Boekhoudt. Sinds eind vorige week brengt de nieuwe Staatssecretaris een werkbezoek aan alle Caribische (ei)landen van het Koninkrijk.

Het is de eerste keer dat de Staatssecretaris en de Gouverneur elkaar persoonlijk ontmoeten. Eerder is er telefonisch en via videoconference contact geweest. Tijdens de audiëntie op Cas Ceremonial is gesproken over de uitvoering van het Landspakket Aruba, de normering van topinkomens en de herfinanciering van de Nederlandse leningen.

Mevrouw Van Huffelen werd tijdens dit bezoek vergezeld door de heer Henk Brons, directeur- generaal Koninkrijksrelaties, mevrouw Saskia de Reuver, directeur Koninkrijksrelaties/Landen en de heer David Abrahams, plaatsvervangend Vertegenwoordiger van Nederland op Aruba. Donderdag eind van de middag vertrekt de delegatie naar Sint Maarten.

Deel dit artikel