Nieuws op Aruba

Aannemer moet derde verdieping van een woning in Malmok weer slopen

ORANJESTAD – De opdrachtgever van een woning in aanbouw in de wijk Malmok moet de derde verdieping van zijn huis slopen. De bovenste laag is illegaal gebouwd. De wijk Malmok ligt in het noorden van Aruba.

De dienst Openbare Werken en de politie kwamen vanochtend langs om het nieuws mee te delen. Nergens in het gebied staat de overheid een hogere bebouwing dan twee verdiepingen toe.

De officieel ingediende bouwtekeningen voorzagen ook niet in een derde verdieping, die werd er in het geheim bovenop gebouwd. De aannemer is nu een deadline gegeven om de verdieping te slopen. Voldoet hij daar niet aan, dan zal de overheid de sloop zelf ter hand nemen op kosten van de opdrachtgever van de bouw.

Foto – 24ora

Deel dit artikel