Nieuws op Aruba

Bijna 28.000 dollar ingezameld voor omgekomen meisje bij bootongeluk op Aruba

ORANJESTAD – De Arubaanse Amerikaan Ken Grille van de groep Alles Aruba heeft in twee dagen tijd bijna 28.000 dollar ingezameld. Het geld is bedoeld voor de familie van het Amerikaanse meisje dat vorige week om het leven kwam bij een bootongeluk.

De inzameling staat nog steeds open op de populaire site van GoFund. 424 mensen deden een donatie, waaronder de Aruba Hotel en Tourism Association die 2500 dollar doneerde. Cassidy Murray werd woensdag 23 maart door een boot overvaren nabij Palm Pier bij Palm Beach op Aruba.

Volgens Ken Grille is de inzameling bedoeld om de familie te helpen met de kosten die in de afgelopen week zijn gemaakt en kosten die nog gemaakt gaan worden. Al het geld, zo belooft hij, gaat rechtstreeks naar het gezin.
 (https://www.gofundme.com/f/please-help-the-family-of-cassidy-murray)

Deel dit artikel