Nieuws op Aruba

Bonaire vanaf vandaag geen coronamaatregelen meer

Gezaghebber Edison Rijna

KRALENDIJK – De coronamaatregelen op Bonaire kunnen worden losgelaten nu het aantal besmettingen laag blijft en er geen ziekenhuisopnames zijn. Dit werd donderdagmiddag bekend gemaakt door een duidelijk opgeluchte gezaghebber Edison Rijna.

“We kunnen constateren dat het virus zich niet meer op grote schaal verspreidt, daarom kunnen we vanaf morgen 4 maart alle maatregelen op het eiland los laten”.

De komende weken zullen ook de inreisregels worden versoepeld, maar daar is goedkeuring voor nodig uit Den Haag en heeft tijd nodig. Het gaat dus nu eerst over de nog geldende maatregelen op het eiland zoals de anderhalve meter maatregel en het mondkapje. Evenementen binnen en buiten zijn weer toegestaan zonder beperkingen.

Deel dit artikel