Nieuws op Aruba

De Nationale Bibliotheek organiseert Poëzie-avond

ORANJESTAD – Vanavond presenteert de Nationale Bibliotheek van Aruba een programma met poëzie, dans, zang, declamatie, muziek en cultuur. Het programma wordt vandaag aangeboden in verband met de Internationale Poëziedag.

Verschillende gasten zijn uitgenodigd om in een speciale ceremonie een aantal  culturele beschermers te erkennen voor hun werk op Aruba. Zo introduceert Letitia Wever haar gedichtenbundel. Olivia Benschop-Erasmus presenteert haar kunstwerk ‘Fantasia riba textile, di Aruba su 5 biyetenan di florin’. Jack Tromp en Jaydiane Croes vermaken het publiek met muziek.

Om de Internationale Dag van de Poëzie extra cachet te geven zijn er presentaties van enkele deelnemers aan de Patriottische Dichterswedstrijd, waaronder de winnares Marilies Becker. Het evenement is vrij toegankelijk voor het publiek en geheel gratis.


Deel dit artikel