Nieuws op Aruba

Geen mondkapje meer in HOH-ziekenhuis, tenzij contact met patiënt

ORANJESTAD – Het Horacio Oduber ziekenhuis past haar mondkapjesbeleid aan. Het is nu niet meer verplicht om er een te dragen. Het besluit komt van het Outbreak Management Team van het ziekenhuis.

Wie het ziekenhuis bezoekt maar wel contact heeft met patiënten, moet wel een mondkapje dragen. Dat geldt voor bezoekers en personeel. Overigens adviseert het ziekenhuis ook in de gevallen dat het niet meer hoeft, om toch een mondkapje te dragen.

Vliegveld
In tegenstelling tot het ziekenhuis heeft luchthaven Reina Beatrix besloten de covid-19-maatregelen met twee weken te verlengen. Daar zal dus nog wel een mondkapje onder alle omstandigheden moeten worden gedragen. 15 maart wordt er opnieuw gekeken of de maatregelen dan nog nodig zijn.

Deel dit artikel