Aruba

Naomi en Jessica gaan ezels helpen op Aruba

Twee Nederlandse meiden gaan hun stage doen bij de Donkey Sanctuary van Desiree Eldering op Aruba. Naomi en Jessica zitten samen in het tweede leerjaar van de opleiding Bedrijfsleider Dierenverzorging. En dat betekent dat ze in mei zes weken in het buitenland stage mogen lopen.

De twee vriendinnen hebben besloten om naar een ezelopvang op Aruba te gaan. Zij kwamen in contact met Desiree via de Stagemarkt.nl dat onderdeel is van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, SBB, in Nederland.

Uitsterven

De ezelopvang van Desiree is opgericht in 1997 als een non-profit organisatie waar hoofdzakelijk vrijwilligers werken. Desiree wil de ezels behoeden van uitsterven. Zij zorgt voor mishandelde, achtergelaten en gewonde ezels en inmiddels ook een heleboel gezonde natuurlijk. Er zitten ruim 120 ezels in de opvang. Die leven op een kleine 40.000 m2.

Deel dit artikel