Nieuws op Aruba

Nationale Bibliotheek exposeert drie maanden lang in kleuren

ORANJESTAD – De Nationale Bibliotheek van Aruba presenteert een expo om het werk van een groep ambachtslieden, ontwerpers en fotografen in hun Expo-hal te laten zien.

Deze expo is vanaf vandaag voor het publiek toegankelijk en duurt in totaal drie maanden. De Expo is geopend tijdens de reguliere openingstijden van de Bibliotheek en is geheel gratis. De groep zal hun stukken presenteren in de drie primaire kleuren, blauw, geel en rood. Elke maand wordt er een andere collectie getoond.

De eerste kunstcollectie “Blauw” wordt gepresenteerd in de kleur blauw en is divers, waaronder verschillende soorten stukken, schilderijen, foto’s, digitale kunst, mozaïek en assemblage. Blue opent op vandaag om 17.00 uur en toont het werk van Ad Rekkers, Alexis Tromp, Bruce Harms, Carmen Tujeehut, Diana Hopman-Betjes, Genevieve Wientjes (Love4Art Studio), Gina Jie-Sam-Foek, Gwen Jie-Sam-Foek, Janine Flanegin, Joshua Valbuena, Liesje Seraus, Lily Clarisa, Paul Wong, Robby Solognier, Roelie Groenewegen (Love4Art Studio), Sjoerd Canninga en Steffen Maas. Blauw loopt tot 28 april 2022.

Deel dit artikel