Aruba

Stranden bij San Nicolas aangepakt

Stranden bij San Nicolas aangepakt

De tweede fase van de herstructurering van Baby Beach is gestart. De schildpadmuur wordt verder van het water verwijderd, waardoor het strand breder wordt met meer wit zand. Het gebied bij San Nicolas moet hiermee aantrekkelijker worden voor toeristen.

Ook Rodgers Beach wordt onder handen genomen. Dat krijgt een geheel nieuwe parkeerplaats, vergelijkbaar met die bij het Baby Beach. Beide gebieden krijgen nieuwe faciliteiten waar de strandgangers eten en drinken kunnen kopen en er komen ook openbare toiletten.

Ook komen er nieuwe faciliteiten voor het beoefenen van strandsporten zoals beachtennis en beachvolleybal.

Er komt ook een boetiekhotel met 40 kamers, dat gericht is op het aantrekken van kwaliteitstoeristen met een hoge bestedingscapaciteit die de economie van Aruba ten goede moet komen.

De plannen worden gefinancierd door de Aruba Tourism Authority, ATA en het Tourism Product Enhancement Fund, TPEF.


Deel dit artikel