Nieuws op Aruba

Geen ambulance voor toerist die in elkaar zakt op Baby Beach

Foto - 24ora

ORANJESTAD – Een tekort aan ambulances op zondag in Aruba door teveel hulpvragen zorgde ervoor dat een toerist die gisteren in elkaar zakte op Baby Beach in Aruba geen ambulance kon krijgen omdat er geen beschikbaar was. Dat meldden omstanders die 911 belden.

De politie kwam wel en besloot de toerist in een minibusje te plaatsen en met zwaailicht en al naar de kliniek in San Nicolas te begeleiden.

Ook een man in de Reflecions Bar kreeg geen ambulance nadat hij onwel was geworden. Bij Surfside van hetzelfde laken een pak.

Reden voor het tijdelijke tekort aan ambulances was de drukte elders op het eiland. Twee ambulances waren op de luchthaven toen daar een passagier van JetBlue een hartaanval kreeg en het Rode Kruis was druk met evenementenbegeleiding zoals het Soul Beach festival. Een andere ambulance was bezig bij een ongeluk op de kaminda Angochi.

Deel dit artikel