Nieuws op Aruba

TUI hervat vluchten tussen London en Aruba

ORANJESTAD – TUI Airways Limited met registratie BY-002 is woensdag begroet met een waterkanonnensaluut op de luchthaven van Aruba. Een welkom vanwege de hervatting van de dienst tussen het Verenigd Koninkrijk en Aruba.

TUI Airways Limited hervat na meer dan twee jaar haar non-stop zomerdienst tussen Gatwick International Airport en Aruba. Gatwick Airport is de op een na drukste luchthaven in het Verenigd Koninkrijk, na Heathrow Airport, en is de achtste luchthaven van Europa.

De 787 Dreamliner vertrekt wekelijks vanuit London Gatwick om 10.15 uur en arriveert om 14:50 uur op Aruba. De terugvlucht vertrekt om 16.50 uur vanaf Aruba en komt de volgende dag om 06.50 uur aan in London Gatwick. Het toestel biedt plaats aan 345 passagiers, waarvan 282 in de Economy en 63 in de Premiumklasse. Voor meer informatie bezoek:  https://www.tui.co.uk

Deel dit artikel