Aruba

Vluchten uit Amsterdam naar Aruba gaan vandaag gewoon door

KLM schrapt dit weekeinde acht vluchten om te helpen de verwachte drukte op Schiphol te verlichten. Het betreft niet de vluchten naar Aruba.

Naar verwachting stappen zaterdag 57.000 reizigers op Schiphol op het vliegtuig. Zondag vertrekken 63.000 passagiers van de luchthaven. Schiphol zet extra medewerkers in om de passagiersstromen in goede banen te leiden. Ondanks de maatregelen wordt het naar verwachting erg druk op de luchthaven komend weekeinde.

Twee vluchten

Vandaag zijn er twee vluchten uit Amsterdam, een van TUI en een van KLM. De TUI-vlucht vertrekt om 13.20 uur Nederlandse tijd en komt vanavond om 17.55 uur op de luchthaven van Oranjestad. Daarna vliegt het toestel door naar Bonaire en komt daar om 20.20 uur lokale tijd aan.

De tweede vlucht is de KL 765, die om 13.45 uur Nederlandse tijd naar Aruba vertrekt. De Boeing 777-300ER komt aan om 17.30 uur Arubaanse tijd. Daarna vliegt het toestel door naar Bonaire en komt daar aan 19.45 uur.

Curaçao

Ook de vluchten naar Curaçao gaan gewoon door vandaag. De KL733 is inmiddels om 09.07 uur Nederlandse tijd vertrokken, 37 minuten te laat. De verwachting is dat die tijd weer wordt ingelopen tijdens de vlucht.

De tweede vlucht van KLM naar Curaçao, de KL 735 vertrekt vandaag om 12.10 uur. De OR 351 van TUI vertrekt om 13.00 uur Nederlandse tijd, 45 minuten na de geplande vertrektijd.

Deel dit artikel