Aruba

Begin juli kan gedeelte rotonde Palm Beach open voor verkeer

Was er eerst sprake van enige vertraging, nu gaan de werkzaamheden aan de rotonde bij Palm Beach voorspoedig. Voorspoediger dan verwacht, zegt opdrachtgever DOW.

Afgelopen donderdag is de eerste asfaltlaag aangelegd, gisteren kwam de tweede laag daarbovenop. In het weekend mag het asfalt drogen, waarna volgende week de deklaag wordt aangebracht.  De deklaag is van een ander type asfalt dan de onderlagen, omdat deze niet alleen voor stevigheid maar ook voor voldoende stroefheid en waar nodig geluidsreductie moeten zorgen.

DOW zegt blij te zijn de vertraging ingehaald te hebben, waardoor begin juli een gedeelte van de rotonde vrij opengesteld kan worden voor het verkeer. De wegomleidingen blijven nog even van kracht, totdat de hele rotonde klaar is.

Deel dit artikel