Nieuws op Aruba

Curaçao nodigt Aruba uit voor dragracing op Dag van de Vlag

ORANJESTAD – CTB, de toerisme organisatie van Curaçao heeft liefhebbers van dragraces uitgenodigd om naar het eiland te komen met de Dag van de Vlag, 2 juli.

Tijdens een persconferentie op Aruba heeft het Curaçaose team informatie gegeven over alles wat het eiland als toeristische bestemming te bieden heeft en de details besproken van de dragraces die in het weekend van 2 juli op Curaçao plaatsvinden.

Sport en dragracen is een van de marketingmethodieken die CTB gebruikt als onderdeel van haar strategie om Curaçao in het buitenland te promoten. Het toerismebureau heeft samen met de vertegenwoordigers van Jacky Circuit de coureurs en fans van dragracen op Aruba daarom officieel uitgenodigd.

Naast de dragraces bestaat het evenement ook uit een autoshow en een concert.

Deel dit artikel