Nieuws op Aruba

RCC Aruba imponeert met America’s Got Talent 2022 Audities

LOS ANGELES – Ritmo Cubano Company, de RCC-Aruba groep heeft dinsdagavond de jury van America’s Got Talent geïmponeerd met een zes minuten durende acrobatische show in Los Angeles. Vier yess’s kreeg de groep en daarmee gaan ze door naar de volgende ronde van de competitie.

De populaire groep Arubaanse acrobaten, geleid door Diego Fernando Jaramillo, verbaasde het publiek met hun auditie. De getalenteerde individuen maken deel uit van een gezelschap dat optreedt in de hotels op Aruba van Riu Antilles, Riu, Barcelo en Tamarjin.

America’s Got Talent is een Amerikaanse reality-tv-serie uitgezonden op NBC, en onderdeel van de wereldwijde Got Talent-franchise. Het is een talentenjacht met zangers, dansers, goochelaars, komieken en andere artiesten van alle leeftijden die strijden om de geadverteerde hoofdprijs van één miljoen dollar.

America’s Got Talent wordt elke dinsdag uitgezonden op NBC. Howie Mandel, Simon Cowell, Heidi Klum en Sofia Vergara dienen als juryleden, terwijl Terry Crews als gastheer optreedt.

Deel dit artikel