Aruba

CEDE Aruba zoekt enthousiaste Arubanen om vrijwilligerswerk te doen in Spanje of Nederland

ORANJESTAD – CEDE Aruba zoekt enthousiaste Arubanen tussen 18 en 30 jaar oud om vrijwilligerswerk te doen in Spanje of Nederland.

International Youth Projects van CEDE Aruba heeft daar projecten beschikbaar. Volgens CEDE Aruba is dit de perfecte kans voor jongeren die een tussenjaar willen nemen in hun studie, of voordat ze verder gaan met een andere studie of het vinden van een baan. 

Nederland en Spanje

In Tarrega, Spanje, gaan vrijwilligers samenwerken met een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met speciale behoeften. 

De vrijwilligers gaan de medewerkers van deze organisatie helpen met verschillende taken, waaronder het organiseren van artistieke, sportieve en bakactiviteiten. Dit project heeft een looptijd van tien maanden en begint in september. 

In Drogeham, Nederland, zullen vrijwilligers werken op een eco-boerderij en educatieve activiteiten begeleiden. Dit project heeft een looptijd van twaalf maanden vanaf oktober. 

Financiering

Met financiering van European Solidarity Corps (ESC) kan CEDE Aruba de belangrijkste kosten voor vrijwilligers dekken. Deze omvatten vluchtkosten, accommodatie en voedsel voor de duur van het project. 

Deel dit artikel